Open Huis Park Triangel Waddinxveen

04 september 2018

Kom aanstaande zaterdag 8 september van 10:00 tot 11:30 uur naar het open huis van Park Triangel in Waddinxveen. De verkopend makelaar is tijdens het open huis in het paviljoen aanwezig. Bij hen kun je terecht voor meer informatie over het project en het laatste aanbod qua woningen.  

Het nieuwbouwproject Park Triangel is verdeeld in diverse deelprojecten, bijvoorbeeld Parksingel. Park Triangel is ruim opgezet, met veel groen, brede straten en veel verschillende typen huizen. Het sfeervolle, landelijke karakter is de verbindende factor van de woningen, waardoor alles perfect bij elkaar past. Alsof de buurten door de jaren heen zo gegroeid zijn.

Centraal in de wijk ligt het park waar de nieuwe wijk zijn naam aan dankt: een groot en veelzijdig groengebied met riet, water, grasvelden, bomen en planten. Een mooie plek om een wandeling te maken. Kinderen kunnen zich uitleven in het junglebos en er zijn diverse sport- en speelvelden. Ook komt er nog een waterspeelplaats voor de kleintjes en een fitnessparcours.

Kom aanstaande zaterdag langs in het paviljoen en zie wat Park Triangel jou kan bieden. Het paviljoen bevindt zich aan de Parklaan naast de uitkijktoren.