Parksingel Fase 2 Waddinxveen: nog enkele woningen beschikbaar

21 juli 2018

In Waddinxveen wordt rondom de ovale groenzone van Parksingel charmante rijwoningen, tweekappers en enkele vrijstaande woningen gebouwd. De verkoop van fase 2 is kortgeleden gestart. Er zijn nog een aantal woningen beschikbaar.

Parksingel is één van de nieuwste wijken in Park Triangel. Je vindt deze buurt in de hoek van de Beijerinklaan en de Parklaan. Het wordt prachtig. Rondom een ovale groenzone, langs het water en de laan komen de charmante rijwoningen, tweekappers en twee vrijstaande woningen. Stuk voor stuk even fraai gedetailleerd, met die kenmerkende roedes in de ramen, speelse dakvormen en verschillende kleuren gevelsteen.
Er zijn rijwoningen van 5,40 en 6 meter breed. De twee-onder-een- kapwoningen en vrijstaande woningen zijn altijd 6 meter breed of zelfs nog breder. De ligging, indeling van het huis en de uitstraling verschillen. Heel veel variatie dus. Eén ding kunnen we je verzekeren: je krijgt de ruimte. Binnen en buiten! Want ook de kavels zijn riant, waardoor zelfs de bewoners met een tuin op het noorden altijd een plek kunnen vinden om in de zon te zitten. Kortom, neem een kijkje op de projectwebsite en bekijk welke woningen nog beschikbaar zijn.