Prachtige hoekwoning beschikbaar | Aarkadekwartier, Alphen a/d Rijn

09 januari 2019

In het Aarkadekwartier in Alphen aan de Rijn worden 105 nieuwbouwwoningen gerealiseerd in verschillende woontypes en woonsferen. Eén van de nog beschikbare woningen is bouwnummer 36, een prachtige hoekwoning van het type Brederode waarbij het sleutelwoord ‘statig’ is. 

Door de unieke vorm en ligging wordt dit herenhuis de ’special’ van dit project genoemd. De woning heeft een woonoppervlakte van 188 m² en beschikt over een extra uitbouw op de begane grond met een aparte toegang, welke bijvoorbeeld als praktijkruimte gebruikt kan worden. De woning bestaat uit 3 woonlagen met een plat dak. Dit heeft als groot voordeel dat de tweede verdieping volledig bruikbaar is. Ook beschikt de woning over een dakterras. De vele ramen in de voorgevel van dit herenhuis zorgen voor een mooie lichtinval. De koopsom voor deze prachtige hoekwoning bedraagt € 495.000,- v.o.n.

Op de impressie is bouwnummer 36 te zien achter de boom in het verlengde van de zwarte auto.

De bouw van de woningen van het Aarkadekwartier is begin 2019 gestart. De verwachting is dat de woningen voor het einde van 2019 worden opgeleverd, met een mogelijke uitloop naar begin 2020.