Project Voor de Brug is twee speeltuinen rijker

30 maart 2021

Onlangs zijn er in nieuwbouwproject Voor de Brug door wethouder Oskam twee speeltuinen officieel geopend. De wethouder kreeg bij het openen assistentie van kinderen uit de wijk. Het plan in Driebruggen is hiermee twee mooie speelplekken rijker.

Voor de Brug is een groene, kindvriendelijke woonwijk. Speelgelegenheid voor kinderen mag daarbij uiteraard niet ontbreken. Speeltuin ‘Groene Kruislaan’ biedt volop mogelijkheid om te klauteren en klimmen en is geschikt voor de oudere kinderen. Speeltuin ‘Keizersmantel’ heeft een schommel en een glijbaantoren en is meer geschikt voor de kleinere kinderen. In een later stadium komt er nog een derde speeltuin bij.

Het project Voor de Brug
Nieuwbouwproject Voor de Brug ligt aan de Groendijk-Oost in Driebruggen. Het project bestaat uit ongeveer 80 woningen in diverse varianten. Je vindt er rij-, beneden-boven, twee-onder-één-kap en vrijstaande woningen, maar ook woningen voor senioren. De woonwijk biedt optimaal wooncomfort met daarnaast mooie vergezichten over de polders van Driebruggen. En natuurlijk ruimte om eindeloos te genieten! 

Afgelopen zomer is de eerste fase van het project opgeleverd. De realisatie van fase 2 start half mei 2021, welke naar verwachting volgend voorjaar wordt opgeleverd. Gemeente Bodegraven-Reeuwijk en de projectontwikkelaar zijn in gesprek over de vormgeving van de derde fase. Zodra hier meer over bekend is, brengen we je hiervan op de hoogte.