Reesvelt in Reeuwijk-Dorp

24 oktober 2019

Middels dit bericht geven wij u een update omtrent de ontwikkelingen en de stand van zaken van de toekomstige nieuwbouwwoningen van het project Reesvelt in Reeuwijk-Dorp.

 

Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan de ontwerpen van de 53 woningen van Reesvelt, de artist impressions zijn al in een ver gevorderd stadium en de volledige website wordt momenteel gebouwd. Dit alles terwijl het zandpakket als voorbelasting op locatie rustig haar werk doet. Omdat dit een proces is wat grotendeels op de achtergrond plaats vindt, en waar u dus weinig van mee krijgt, vinden wij het belangrijk om u hierover te informeren.

Het proces verloopt in grote lijnen voorspoedig, maar toch moet er nog het nodige werk verricht worden om alle puntjes op de i te krijgen.

Eerder spraken wij over de verwachte start verkoop in dit vierde kwartaal. We moeten echter concluderen dat deze planning (net) niet haalbaar is. De prognose start verkoop is nu medio januari 2020. Ondanks dat de start verkoop later is heeft dit geen verdere consequenties voor de bouwplanning.

Zoals gezegd wordt er hard gewerkt achter de schermen. De impressies van alle woningtypen zijn bijna af! De volledige website, waar meer artist impressions op te zien zijn, gaat medio december live. Deze site www.woneninreesvelt.nl blijft onder dezelfde naam voortgaan.