Reminder start verkoop De Koningslinde op 5 september a.s.

28 augustus 2023

Komende week is het zover: op dinsdagavond 5 september start de verkoop van de 30 appartementen van De Koningslinde in Nieuwkoop. Je bent die avond tussen 19.00 en 20.30 uur van harte welkom in de Kaleidoskoop aan De Verbinding 2 in Nieuwkoop.

De duurzame appartementen in De Koningslinde zijn geschikt voor zowel starters als senioren en variëren in grootte: van 2-kamer appartementen van circa 50 m² tot 3/4-kamer appartementen tot ruim 90 m². Alle woningen in De Koningslinde zijn energieneutraal (ENG). ENG staat voor Energie Neutraal Gebouw. Dit betekent dat de appartementen zeer duurzaam, milieuvriendelijk en energiezuinig zijn. Dit is dus fijn voor het milieu en voor jouw portemonnee! 

Ideale woonlocatie
De Koningslinde komt op een perfecte locatie nabij verschillende voorzieningen, zoals een winkelcentrum met een gevarieerd winkelaanbod, huisartsenpraktijken en de gezellige dorpskern van Nieuwkoop met diverse restaurants en Theater Kaleidoskoop. De omgeving is zeer natuurrijk. De waterpartij langs het complex en het groen dat daaromheen ligt krijgt een metamorfose, zodat jij hier straks optimaal kunt genieten van het buitenleven. Zoek je nog meer natuur? Vanuit je appartement in De Koningslinde ben je in no-time bij de Nieuwkoopse Plassen!

Bekijk plattegronden en prijsindicaties op de projectwebsite
Op www.wonenindedrielinden.nl zijn de verdiepingsoverzichten terug te vinden, inclusief de plattegronden van alle appartementen. Deze geven je een goed beeld van de indeling per appartement. De prijsindicaties van de appartementen zijn ook al bekend. De appartementen zullen worden aangeboden binnen een prijsklasse van ca. € 245.000,- tot € 499.000,- v.o.n. Vanaf de start verkoop vind je op de projectwebsite ook alle verkoopdocumentatie terug. Ben je niet in de gelegenheid om op 5 september langs te komen, dan kun je alle nodige informatie op de website bekijken en downloaden.

Financiële verklaring
Wil jij straks in aanmerking komen voor een appartement in De Koningslinde, dan is het belangrijk dat je beschikt over een financiële verklaring, waarmee je aantoont dat je het appartement waarvoor je in aanmerking wilt komen kunt financieren. De verkopend makelaar kan zo'n financiële verklaring kosteloos en vrijblijvend voor je laten opstellen. Informeer bij de makelaar naar de mogelijkheden. Ook wanneer je eventuele andere vragen hebt over dit nieuwbouwproject en/of de appartementen staat de makelaar je graag te woord.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom De Koningslinde?

Bekijk ook het project De Koningslinde

In verkoop
custom media
Meer informatie

De Koningslinde

Nieuwkoop

30 woningen beschikbaar
48m - 91m woonoppervlakte
€ 254.900 tot € 499.900