Reminder start verkoop | Hart van Bodegraven

14 november 2018

Op het laatste stukje vrije grond aan de rand van het dorpscentrum van Bodegraven wordt het Hart van Bodegraven gerealiseerd. De nieuwbouwwijk heeft plaats voor 55 grondgebonden woningen, waarvan 33 koopwoningen. De overige woningen zijn bestemd voor de vrije huursector. Kom 17 november naar de start verkoop en laat je informeren!

In het Hart van Bodegraven worden verschillende type woningen gerealiseerd met een woonoppervlak variërend van 118 tot 125 m² (prijs vanaf € 319.500,-). Indien gewenst kan dit worden uitgebreid met een aanbouw aan de woonkamer, aan de achterzijde van de woning. Er is gekozen voor zes verschillende geveltypen, ieder uitgerust met karakteristieke details die kenmerkend zijn voor de Bodegraafse stijl. 

Wonen in Hart van Bodegraven betekent wonen middenin het centrum. Door de centrale ligging zijn allerlei voorzieningen, zoals winkels en restaurants, op loopafstand. Het station ligt op enkele minuten lopen. Vanaf hier ben je met de intercity in slechts 20 minuten in hartje Utrecht of Leiden. 
 
Op zaterdag 17 november a.s. start de verkoop van de woningen in Hart van Bodegraven. Van 12:00 tot 14:00 uur ben je van harte welkom in het Evertshuis (Julianastraat 4, Bodegraven) waar we je graag informeren over het project. Daarnaast kun je hier de verkoopdocumentatie ophalen.