Riant wonen midden in het stadshart | Aarkadekwartier, Alphen a/d Rijn

10 oktober 2020

Op de hoek van de Aarkade en de Vest in Alphen a/d Rijn ligt het appartementengebouw Kade, onderdeel van het Aarkadekwartier. In het gebouw komen 10 luxe hoekappartementen die van alle gemakken zijn voorzien. Enkel bouwnummer 31 is nog beschikbaar.

Het woonoppervlakte van dit bouwnummer is zeer riant, namelijk 153 m². Meer dan genoeg ruimte om volop te genieten! Dankzij de hoekligging profiteer je hier optimaal van de lichtinval. Het appartement bevindt zich op de begane grond en beschikt over zowel een loggia (aan de kant van de Vest) en een fijn balkon (aan de zijde van de Aarkade). Ook een mooie badkamer met luxe sanitair en tegelwerk ontbreekt niet. Daarnaast is het appartement gasloos en energiezuinig en voorzien van een warmtepomp i.c.m. vloerverwarming/-koeling. En parkeren? Je hebt maar liefst twee eigen parkeerplekken in de parkeergarage. Hier vind je ook jouw berging. 

De locatie van dit nieuwbouwproject is ideaal: midden in het nieuwe centrum van Alphen a/d Rijn. Zo heb je alle dagelijkse voorzieningen binnen handbereik en de gezelligheid van het Stadshart bij jou om de hoek. Hoe fijn is dat?!

Heb jij interesse in dit riante hoekappartement (koopsom € 537.500,- v.o.n.) of wil je weten wat het Aarkadekwartier jou nog meer te bieden heeft? Neem dan contact op met de verkopend makelaar voor de mogelijkheden en de actuele beschikbaarheid.

De bouw start aan het einde van dit jaar. De oplevering staat gepland rond de zomer van 2022.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Aarkadekwartier fase 3?

Bekijk ook het project Aarkadekwartier fase 3

In verkoop
Meer informatie

Aarkadekwartier fase 3

Alphen aan den Rijn


€ 259.500 tot € 899.500
69 m2 - 228 m2 woonoppervlakte
5 woningen beschikbaar

Bekijk ook het project Aarkadekwartier fase 3 »