Riante twee-onder-één-kapwoning aan de Gnephoek nog beschikbaar

05 september 2022

Een zeer royaal woonoppervlak, 4 slaapkamers, een ruime living en ook nog een extra tuinkamer; het zijn allemaal kenmerken van Gnephoek 17 in Alphen aan den Rijn. Benieuwd naar deze twee-onder-één-kapwoning? We lichten hem verder voor je uit.

Met een woonoppervlakte van 167 m² biedt Gnephoek 17 (koopsom € 850.000,- v.o.n.) je heel veel ruimte om te wonen. De woning heeft een royale keuken met ruimte voor een keuken in U-opstelling, een ruime tuingerichte living en als extra nog een tuinkamer/serre. Een heerlijke plek om te lezen, werken of spelen. Op de eerste verdieping vind je drie ruime slaapkamers, een separaat toilet en een badkamer met ligbad en douche. De tweede verdieping kun je nog naar wens indelen. Een open zolder, een royale masterbedroom of toch ruime kinderkamers? De keuze is aan jou! In de gesprekken met de kopersbegeleiding bepaal je zelf hoe deze ruimte uitgevoerd wordt. Daarnaast zijn er ook nog diverse mogelijkheden om de woning uit de breiden op de begane grond.

Duurzaam en toekomstbestendig wonen
De woning wordt gasloos opgeleverd en is ontworpen met duurzame materialen en energiezuinige installaties. De warmwatervoorziening en (vloer)verwarming en -koeling zijn all electric. De duurzame energie wordt opgewekt door middel van (uitbreidbare) zonnepanelen op het dak. Hiermee heeft de woning zeer lage energielasten en is volledig toekomstbestendig met oog voor jou als bewoner en de omliggende natuur. Daarbij worden uitstraling en wooncomfort niet uit het oog verloren. De fraaie en opvallende omtimmerde goten, de onderhoudsarme dakkapellen in de voor- en achtergevel, de fraaie en vrij indeelbare zijuitbouw met openslaande deuren naar de tuin, de parkeergelegenheid op eigen terrein en het groene en natuurvriendelijke sedumdak op de berging maken deze twee-onder-één-kapwoning compleet.

Interesse?
Passen de bovenstaande kenmerken helemaal bij jouw woonwensen? Wacht dan niet langer en neem contact op met de verkopend makelaar voor een vrijblijvend gesprek.