Richtprijzen zijn bekend!

08 juni 2020

Bent u nieuwsgierig welk prijskaartje er bij uw favoriete woning hoort? Maak een woonaccount aan via Nieuwwonengroenehart. In het portaal vindt u meer informatie over de richtprijzen van de diverse woningtypes.

Stand van zaken

De herontwikkeling van De Schoolmeester verloopt voorspoedig. Als dat zo blijft, zal de oplevering naar verwachting medio 2021 plaatsvinden. Maurits Kortleven van White House Development: 'We hebben ondanks de maatregelen als gevolg van het coronavirus weinig hinder ondervonden bij de bouw. De aannemer ligt op schema en de eerste contouren van dit project worden langzaam zichtbaar.' De verkoop van De Schoolmeester starts naar verwachting in de zomer van 2020. Vanwege de maatregelen rondom de coronacrisis kunnen we helaas nog geen exacte datum noemen.

Drie typen woningen

De Schoolmeester wordt gastheer van 17 woningen in verschillende uitvoeringen. In het voormalige stadsarchief zullen vier ruime stadswoningen met een kleine privévoortuin worden gerealiseerd. De oude gymzaal wordt getransformeerd naar drie fraaie parkwoningen met uitzicht op het Raoul Wallenbergplantsoen. In het schoolgebouw zullen tien bijzondere loftwoningen worden verwezenlijkt – vijf beneden en vijf boven.

Blijf gezond!