Rondleiding Aan de nieuwe Stadskade, Gouda

24 juni 2020

In het nieuwbouwproject Aan de nieuwe Stadskade in Gouda zijn nog enkele woningen beschikbaar. Ben je benieuwd of dit project iets is voor jou? Plan dan een bezichtiging met de verkopend makelaar en beleef Aan de nieuwe Stadskade tijdens een rondleiding. 

Aan de nieuwe Stadskade bestaat uit 66 ruime woningen in vier verschillende variaties. De uitstraling van de woningen is geïnspireerd op de woningen in de historische binnenstad van Gouda. Door de variatie in de gevels heeft ieder huis haar eigen karakter en doet de kade speels, maar rustig aan. De woningen zijn ruim opgezet en hebben standaard drie woonlagen. De huizen beschikken aan de voorzijde over een privétuin met uitzicht over een mooi groen gebied met waterplas. Daarnaast heb je aan de achterzijde van de woning een weids uitzicht over de Ringvaart.

In het project Aan de Nieuwe Stadskade geniet je van de rust in een groene omgeving. Tegelijkertijd bieden de koopwoningen een zeer goede bereikbaarheid. De snelweg is makkelijk te bereiken, waardoor het gemiddeld slechts 20 minuten duurt om naar Rotterdam te reizen. Daarnaast sta je binnen 10 minuten in het centrum van Gouda voor een boodschap of om juist te genieten van de gezelligheid op één van de terrasjes op De Markt.

Tijdens een persoonlijke rondleiding vertelt de verkopend makelaar je meer over de nog beschikbare woningen en is er de mogelijkheid om de woningen van binnen te bekijken. Dus maak een afspraak, kom langs en proef de sfeer in dit project.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Aan de nieuwe Stadskade ?

Bekijk ook het project Aan de nieuwe Stadskade

In verkoop
Meer informatie

Aan de nieuwe Stadskade

Gouda


€ 450.000 tot € 516.545
136 m2 - 183 m2 woonoppervlakte
2 woningen beschikbaar