Ruime woningen in groene omgeving | Gouwse Tuinen fase 1, Gouda

19 april 2020

Op zoek naar een royale tweekapper of een riante vrijstaande woning? Die vind je in Gouwse Tuinen fase 1 (Gouda). Er zijn nog slechts 3 tweekappers en 1 vrijstaande woning beschikbaar, die in de zomer van 2020 worden opgeleverd.

De tweekappers (koopsom vanaf € 570.000,- v.o.n.) hebben een royaal woonoppervlak variërend van 156 tot 162 m². Met het plantsoen voor de deur en een ruime tuin op het zuidoosten kun je hier heerlijk buiten zitten. De vrijstaande villa (koopsom € 719.000,- v.o.n.) heeft een woonoppervlak van maar liefst 184 m². De grote erker aan de zijkant biedt uitzicht over het park en de living beschikt over een prachtige open keuken. Net als de tweekappers heeft ook deze villa een grote tuin op het zuidoosten. Op de tweede verdieping van de woning is ruimte voor een vierde of vijfde (slaap)kamer. De woningen zijn in aanbouw. Dit betekent dat je er komende zomer al in kunt trekken!

Gouwse Tuinen is onderdeel van de wijk Westergouwe II in Gouda. Het wordt een groene, duurzame en 100% gasloze wijk. De woningen worden allemaal ontwikkeld en gebouwd volgens de laatste inzichten en de modernste technieken. De grootte, de ligging en de verschijningsvorm verschilt. De wijk krijgt eigen voorzieningen zoals winkels, een school en gezondheidsinstellingen. Verder ben je met de auto binnen 10 minuten in het gezellige centrum van Gouda en binnen 20 minuten in Rotterdam.

De verkopend makelaar kan je nog veel meer vertellen over dit populaire nieuwbouwproject. Neem gerust contact op voor meer informatie.