Save the date: open dag Hoogtij op 12 mei a.s

18 april 2023

Ben jij nieuwsgierig naar de riante vrijstaande villa’s en de unieke locatie van HoogTij in Gouderak? Noteer dan alvast de open dag op vrijdag 12 mei a.s. in je agenda. Tijdens de open dag kun je de bijzondere ligging en de villa's van dichtbij bekijken.

In HoogTij komen zeven riante vrijstaande villa's op een heel bijzondere locatie aan de Hollandsche IJssel met de groene Krimpenerwaard in de achtertuin. Hier krijg je de kans om 'buiten' te wonen terwijl de stad nooit ver weg is. Gouderak ligt op zo’n drie kilometer van Gouda en dicht bij de A20 naar Rotterdam. Deze centrale ligging in de Randstad maakt Gouderak tot een ideale buitenplaats.

Nieuwsgierig?
De bouw van HoogTij is inmiddels flink gevorderd, maar er zijn nog twee riante villa's met een woonoppervlakte van maar liefst 214 m² te koop. Benieuwd naar deze woningen en de locatie? Kom op vrijdag 12 mei naar de open dag! Meer informatie volgt binnenkort. Nu al meer weten over dit project? Neem dan contact op met de verkopend makelaar van HoogTij.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom HoogTij?

Bekijk ook het project HoogTij

In verkoop
custom media
Meer informatie

HoogTij

Gouderak

1 woning beschikbaar
214m woonoppervlakte
€ 1.215.000 tot € 1.425.000