Start verkoop 14 mei a.s. | Aarkadekwartier fase 3, Alphen aan den Rijn

07 mei 2020

In het centrum van Alphen aan den Rijn wordt de derde en laatste fase van Aarkadekwartier gerealiseerd. In deze fase vind je een diversiteit aan woningtypen. De online verkoop van de woningen start donderdag 14 mei a.s. om 17.00 uur!

Het woningaanbod van deze laatste fase bestaat uit 11 stadsvilla’s, 8 herenhuizen, 10 grachtenpanden, 30 appartementen en 2 penthouses. Je koopt hier al een woning vanaf € 259.500 v.o.n. De woningen en appartementen zijn georiënteerd op het Aarplein, de Vest, de Metaheerhuiskade of de Aarkade. De locatie in het centrum van Alphen aan den Rijn en de woningdiversiteit maken het een uniek project in een levendige woonomgeving.

Spreekt wonen in Aarkadekwartier jou aan? Kijk dan voor meer informatie en impressies op aarkadekwartier.nl. Op donderdag 14 mei a.s. om 17.00 uur start de online inschrijving en kun je je inschrijven voor jouw favoriete bouwnummer(s). Je kunt maximaal 6 voorkeuren doorgeven. Rond die tijd staat ook alle verkoopinformatie op de projectwebsite, waaronder de verkoopbrochure, de prijslijst en het online inschrijformulier. Inschrijven is mogelijk tot donderdag 21 mei, 17.00 uur. Daarna volgt in de week van 25 mei de toewijzing van de woningen.

Voor de inschrijving en toewijzing is het van belang dat er een goed beeld is van de financiële haalbaarheid bij de aankoop van je nieuwe woning. Deze komt onder andere naar voren in de te verkrijgen hypotheek en de te bepalen verkoopwaarde cq. overwaarde van de huidige woning. In aanloop op de start verkoop en inschrijving is het advies om hier alvast mee aan de slag te gaan. De verkopend makelaar kan je hierbij helpen, ook als je andere vragen hebt over het project. Neem in dat geval contact op met Drieman Garantiemakelaars via 0172-460808 / nieuwbouw@drieman.nl