Start verkoop 16 juli a.s. | De Schoolmeester, Gouda

09 juli 2020

Op een unieke locatie, midden in het centrum van Gouda, wordt De Schoolmeester gerealiseerd. De oude Klaas de Vriesschool wordt omgebouwd tot 17 ruime appartementen. De digitale verkoop van de appartementen start op donderdag 16 juli a.s. om 12.00 uur.

De 17 appartementen van De Schoolmeester worden onderverdeeld in 4 stadswoningen, 3 parkwoningen en 10 loftwoningen. De woonoppervlaktes van de appartementen variëren van 61 tot 138 m². Inmiddels zijn de prijsindicaties per woning bekend. Deze zijn terug te vinden op de projectpagina van De Schoolmeester. Daarnaast vind je hier plattegronden van de diverse appartementen. Ook kun je hier alvast een woonaccount aanmaken, zodat je je vanaf 16 juli a.s. 12.00 uur gelijk kunt inschrijven voor jouw favoriete woning.

In Gouda heb je alle dagelijkse voorzieningen binnen handbereik. Je vindt er verschillende winkels, supermarkten en horecagelegenheden. Ook zijn er diverse verenigingen, basisscholen, kinderopvang centra en voortgezet onderwijs. Ook qua natuur zit je in Gouda goed. Om de stad liggen natuurgebieden en oude polders, waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen.