Start verkoop Het Erf in Aarlanderveen op 7 september a.s.

31 augustus 2023

Op donderdagavond 7 september a.s. start de verkoop van Het Erf in Aarlanderveen. Kom tussen 19.00 en 20.30 uur langs bij Het Oude Rechthuis en laat je door het verkoopteam volledig informeren over dit nieuwbouwproject met 13 duurzame nieuwbouwwoningen.

Wonen in een landelijke omgeving komt helemaal tot bloei op Het Erf, een nieuwbouwproject waar elegantie, charme en eenvoud hand in hand gaan. Op de voormalige boerderijlocatie aan het Noordeinde 50 te Aarlanderveen worden boerderij- en schuurwoningen, twee-onder-één-kapwoningen en vrijstaande woningen gebouwd. 13 energiezuinige woningen in verschillende prijsklassen, die met elkaar een harmonieuze eenheid vormen op een sfeervol erf. De oude bomen, hortensia’s, boomgaard en het centrale grasveld op Het Erf versterken het heerlijke plattelandsgevoel. Hier geniet je van de rust, de ruimte en de natuur. Hier kom je thuis!

Meer informatie over de woningen en het project vind je op www.heterfaarlanderveen.nl.

Start verkoop Het Erf
Op donderdag 7 september start de verkoop van de 13 woningen van Het Erf. Je bent dan tussen 19.00 en 20.30 uur van harte welkom in Het Oude Rechthuis aan de Dorpsstraat 40 in Aarlanderveen. Het verkoopteam zal je voorzien van alle informatie over dit nieuwbouwproject. Ook ontvang je de verkoopbrochure en het inschrijfformulier, zodat je thuis op je gemak alles nog eens kunt nalezen. Na de start verkoop heb je circa twee weken de tijd om je in te schrijven voor jouw favoriete woning.

Bereid je voor op de start verkoop
Voor de inschrijving en eventuele toewijzing van een woning in Het Erf is het belangrijk dat je bij de inschrijving beschikt over een financiële verklaring, waarmee je aantoont dat de aankoop van de betreffende nieuwbouwwoning voor jouw financieel haalbaar is. De verkopend makelaar kan zo'n financiële verklaring kosteloos en vrijblijvend voor je laten opstellen. Informeer bij de makelaar naar de mogelijkheden.

Meer weten?
Heb je na de start verkoop nog vragen over dit nieuwbouwproject of heb je hulp nodig bij de inschrijving? Dan helpt de verkopend makelaar je graag verder.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Het Erf?

Bekijk ook het project Het Erf

In verkoop
custom media
Meer informatie

Het Erf

Aarlanderveen

3 woningen beschikbaar
90m - 185m woonoppervlakte
€ 384.900 tot € 929.900