Start verkoop Het Raadhuis op donderdag 25 februari a.s.

12 februari 2021

Op 25 februari a.s. start de verkoop van de 8 appartementen in Het Raadhuis te Rijnsaterwoude. Je bent die dag tussen 16.00 en 17.00 uur van harte welkom bij de Drive thru op de projectlocatie (Herenweg 165), waar je de verkoopdocumentatie kunt afhalen.

De koopappartementen in Het Raadhuis zijn duurzaam en toekomstbestendig. Zo worden ze voorzien van vloerverwarming en een energiezuinig ventilatiesysteem, wat zorgt voor een duurzaam en gezond binnenklimaat. De appartementen hebben woonoppervlaktes variërend van circa 80 tot 140 m² en beschikken over een ruime woonkamer, 2 of 3 slaapkamers en een mooie en grote buitenruimte met uitzicht op het groen, de polders of het Braassemermeer. Op de bovenste verdieping van het gebouw komen verschillende type penthouses welke zijn voorzien van een riant dakterras. De koopsommen van de appartementen variëren van circa € 310.000,- tot € 550.000,- v.o.n.

Dorps wonen
Rijnsaterwoude is een prachtig en centraal gelegen dorp, dat wordt omgeven door water en groen. Op deze plek kun je heerlijk dorps en gemoedelijk wonen. De omgeving leent zich perfect om volop te wandelen en te fietsen. Daarnaast vind je ten westen van Rijnsaterwoude het Braassemermeer dat je vele mogelijkheden biedt op het gebied van watersport.

Interesse?
Spreekt wonen in Het Raadhuis jou aan? Kom dan op donderdag 25 februari naar de Drive thru voor de verkoopdocumentatie en de verdere verkoopprocedure. Lukt het je niet om naar de Drive thru te komen? Dan vind je de verkoopinformatie vanaf 25 februari 17.00 uur op de projectwebsite. Heb je na het doorlezen van de verkoopbrochure nog vragen over dit project? Dan kun je vanaf 25 februari 17.00 uur via de projectwebsite ook een online of telefonische afspraak inplannen met een medewerker van het verkoopteam op 1 of 2 maart.

Wil je op de hoogte worden gehouden? Meld je dan aan via de projectwebsite. Wil je graag meer weten? Neem dan een kijkje op de projectpagina of neem contact op met de verkopend makelaar.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Het Raadhuis?

Bekijk ook het project Het Raadhuis

In verkoop
Meer informatie

Het Raadhuis

Rijnsaterwoude


€ 309.500 tot € 569.500
78 m2 - 141 m2 woonoppervlakte
8 woningen beschikbaar

Bekijk ook het project Het Raadhuis »