Start verkoop | Tuinbouwweg, Waddinxveen

19 januari 2019

Markeer dinsdag 29 januari a.s. alvast in je agenda. Dan start de online verkoop van de 10 prachtige twee-onder-een-kapwoningen en 1 vrijstaande woning van het project Tuinbouwweg in Waddinxveen. Let op, inschrijven is alleen digitaal mogelijk!

Het nieuwbouwproject Tuinbouwweg is onderdeel van Park Triangel in Waddinxveen. De 11 woningen krijgen een wisselende steenkleur, kapvormen en architectonische details, waardoor ieder huis zijn eigen charme heeft. De huizen zijn energiezuinig door zonnepanelen en worden luxe afwerkte met mooi sanitair en een complete keuken. Je geniet hier altijd van heel veel ruimte. In huis - want je hebt minimaal 175 m² woonoppervlakte - en ook rondom het huis, want alle kavels zijn groot. Er komt standaard een loungeberging in de achtertuin waar je in de late uurtjes heerlijk uit de wind van de zon geniet.

Heb jij je al aangemeld als belangstellende voor de Tuinbouwweg? Dan krijg je 29 januari een e-mail met het bericht dat de verkoop is gestart. In jouw persoonlijke Mijn Eigen Huis omgeving kun je dan alle verkoopdocumenten zien. Hier vind je onder andere de verkooptekeningen, de mogelijkheden van meer- en minderwerk en wat voor sanitair en keuken er standaard in de woningen komt. Ben je nog niet aangemeld? Doe dat dan alsnog en maak dan meteen een account aan. Zo ben je goed voorbereid, hoef je niets te missen en ontvang je op 29 januari een e-mail over de start verkoop.