Start verkoop vanavond! | Voor de brug, Driebruggen

13 november 2018

Wil jij wonen in een wijk met allure, omringd door groen en water? Dan is Nieuwbouwwijk Voor de brug in Driebruggen iets voor jou! De start verkoop is vanavond (13 november), vanaf dit moment is het mogelijk om je in te schrijven! Wie weet woon jij straks in één van de 80 woningen die in deze wijk gerealiseerd worden. 

Deze prachtig gelegen nieuwbouwwijk kenmerkt zich door het dorpse karakter. Het open landschap wordt gecombineerd met een traditionele en toch ook moderne bouwstijl met Driebrugse elementen. Vanuit de woningen heb je een prachtig weids uitzicht over de polders van Driebruggen. Daarom is ervoor gekozen om de woningen te vernoemen naar de kleurige weidebloemen die veelvuldig bloeien in de polders van Driebruggen, zoals de zwanenbloem, koekoeksbloem, dotterbloem en boterbloem. In het plan is er voldoende parkeergelegenheid en natuurlijk zijn er fijne speelplaatsjes waar kinderen kunnen spelen. 

Vanavond (dinsdag 13 november 2018) vindt de start verkoop plaats van 19:00 tot 20:30 uur in dorpshuis Custwijc aan de Laageind 1 in Driebruggen. Uiteraard is iedereen van harte welkom! Tijdens deze inloopavond zullen de definitieve ontwerpen getoond worden en ontvang je de brochure en de definitieve prijslijst. Zien we je dan?