Start verkoop | Wonen op het Eiland, Nieuwveen

12 april 2019

Op woensdag 17 april a.s. start de verkoop van de acht tweekappers en de vijf vrijstaande woningen van het project Wonen op het Eiland in Nieuwveen. Je bent tussen 19:30 en 21:00 uur van harte welkom op het kantoor van de verkopend makelaar (Dorpsstraat 79 in Nieuwkoop). 

Het project Wonen op het Eiland bestaat uit twee  eilanden: Het Noordereiland en het Zuidereiland. Op het Noordereiland komen vijf bijzondere vrijstaande villa's. De villa's beschikken over alle gemakken die een woningkoper anno 2019 zoekt. De tuin heeft een perfecte ligging op het zuidwesten waardoor het hier heerlijk zitten is na een dag hard werken. Op het Zuidereiland komen acht mooie bijpassende twee-onder-één-kapwoningen. Deze woningen zijn heerlijk gelegen aan het water, waardoor de ruimtebeleving optimaal is en bij elke woning een eigen perfecte zonligging te kiezen is. Wonen met allure en comfort, dat is wat Wonen op het Eiland je te bieden heeft!

Tijdens de start verkoop kun je kennis maken met de verschillende woningen en is er voldoende ruimte om vragen te stellen. Daarnaast liggen ook de brochure, de prijslijst en informatie over de inschrijfprocedure voor je klaar. Je bent van harte welkom.