Stijlvol wonen in hartje Gouda

04 februari 2022

Ben je op zoek naar een ruim appartement in Gouda waar je al op korte termijn kunt wonen? Dan is dit nieuwbouwappartement van De Schoolmeester dé plek voor jou. Het appartement is al opgeleverd en kan dus binnen no-time jouw nieuwe thuis zijn!

Dit prachtige loftappartement bevindt zich in de onlangs gerenoveerde Klaas de Vriesschool in het historische centrum van Gouda. Met een woonoppervlakte van 98 m² heb je hier alle ruimte om fijn te wonen. Het appartement is van alle gemakken voorzien en heeft een complete keuken met diverse inbouwapparatuur en een moderne, mooi afgewerkte badkamer. De wanden van het appartement zijn gestuukt en de vloer is voorzien van een prachtige, stijlvolle visgraatvloer. Volop klussen is dus niet meer nodig. Ook bijzonder aan dit appartement zijn het hoge plafond in de woonkamer (4,5 meter) en de mooie grote ramen die binnen voor veel licht zorgen. Ook fijn: je beschikt over een eigen buitenplaats op het zonnige zuiden. De koopsom voor dit appartement bedraagt € 435.000,- k.k.

Interesse?
Heb je interesse in dit appartement en zou je het graag met eigen ogen willen bekijken? Maak dan een vrijblijvende afspraak voor een bezichtiging met de verkopend makelaar. Mocht je eventuele vragen hebben, dan helpt de makelaar je ook graag verder.