Toekomstige bewoners Voor de Brug in Driebruggen aan het woord

12 januari 2019

De verkoop van het project Voor de Brug is in volle gang: een groot aantal woningen is al verkocht en de eerste overeenkomsten zijn getekend. Een aantal kopers woont nu ook in Driebruggen en wil hier graag blijven wonen. Waarom verhuizen ze naar dit project? Marjolein en Matthijs, kopers van een mooie eengezinswoning, vertellen hun verhaal. 

Marjolein vertelt: "Ik woon al mijn hele leven in Driebruggen. Ik vind het een heerlijk dorp om te wonen: rustig, groen en fijne sociale contacten. Nu ik zelf 2 kleine kinderen heb wil ik ze graag ook zo laten opgroeien. De basisschool vind je in het dorp en ik heb het zelf ook nooit een probleem gevonden om naar de middelbare school in Woerden of Gouda te fietsen." Matthijs vult aan: “Ik kom zelf niet uit Driebruggen en moest aan het begin een beetje wennen. Maar inmiddels vind ik het hier ook heerlijk. Na een dag werken geniet ik van de rust en ruimte en het is fijn dat er wel een aantal winkels zijn. Met 2 jonge dochtertjes hebben wij ontzettend veel zin om naar het plan Voor de Brug te gaan: een woning met lekker veel leefruimte, gasloos, optimaal geïsoleerd en natuurlijk alles weer nieuw: zo zijn wij helemaal klaar voor de toekomst!"

Wil jij net als Marjolein en Matthijs ook wonen in dit nieuwbouwproject in Driebruggen, dan is dit jouw kans! Er zijn nog een aantal woningen beschikbaar. Neem voor de actuele beschikbaarheid contact op met de verkopend makelaar.