Twee-onder-één-kapwoningen type L in Westvaartpark: klassiek en duurzaam wonen

07 september 2022

In Westvaartpark fase 2A in Hazerswoude-Rijndijk zijn nog een aantal fraaie twee-onder-één-kapwoningen van het type L te koop. De woningen bieden je een zee aan ruimte, met parkeerplek op eigen terrein en een heerlijke tuin op het zonnige zuiden.

In totaal komen er 6 twee-onder-één-kapwoningen van het type L in deze fase van Westvaartpark. Met woonoppervlaktes variërend van 154 tot 169 m² zijn ze stuk voor stuk royaal te noemen. De woningen zijn voorzien van een ruime leefkeuken, een fijne woonkamer aan de tuinzijde, drie slaapkamers, een badkamer en een separaat toilet. Daarnaast is er op de tweede verdieping ook nog een open ruimte met een fijn dakraam, waar je volgens de uitgebreide optielijst nog veel mogelijkheden hebt om deze in te delen. Ook beschik je over een garage en plek voor het parkeren van één of twee auto’s.

Interesse of meer weten?
Spreken deze woningen jou aan of ben je benieuwd wat Westvaartpark jou nog meer te bieden heeft? Neem dan contact op met de verkopend makelaar voor meer informatie en/of de actuele beschikbaarheid binnen dit nieuwbouwproject.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Westvaartpark Fase 2?

Bekijk ook het project Westvaartpark Fase 2

In verkoop
custom media
Meer informatie

Westvaartpark Fase 2

Hazerswoude-Rijndijk

7 woningen beschikbaar
Prijs nog niet bekend