Unieke loft appartementen in De Schoolmeester

15 januari 2021

De oude Klaas de Vriesschool in Gouda krijgt een nieuwe bestemming. De school wordt omgebouwd naar 17 unieke woningen, waaronder 10 fraaie loft appartementen. Benieuwd of deze loft appartementen passen bij jouw woonwensen? Lees dan snel verder.

De loft appartementen
Elk loft appartement in De Schoolmeester wordt gemaakt in exact één klaslokaal, met hoge vensters, een houten scheidingswand tussen de lokalen en een bijzonder hoog plafond als smaakmakers. Dankzij deze hoge ruimte is het mogelijk om alle loft appartementen te voorzien van een entresol (vide). Vanaf deze entresol kijk je uit op het woongedeelte. De keuken en eethoek bevinden zich onder de entresol.

Bij de appartementen op de begane grond kom je via de entresol in het slaapvertrek, met aangrenzend de badkamer en garderobekamer. Bij de appartementen op de verdieping bereik je via de entresol het slaapvertrek, de badkamer en de extra zolderverdieping. Op deze zolderverdieping is voldoende ruimte voor een extra slaap- of werkkamer. Daarnaast heb je vanaf de entresol via een kleine binnentrap toegang tot het privé dakterras, met een prachtig uitzicht richting de Sint-Janskerk. Bekijk een voorproefje van dit uitzicht.

Je bereikt de loft appartementen via het schoolplein en de voormalige entree van de school. De ruime hal biedt toegang tot de 5 loft appartementen op de begane grond. Ook zijn hier de trap en lift naar de eerste verdieping, waar zich de overige 5 loft appartementen bevinden. 

Parkeren
Parkeren in de binnenstad van Gouda kan soms een uitdaging zijn. Maar met het parkeerterrein 'Klein Amerika' om de hoek, ben je altijd verzekerd van een plekje voor jouw auto. Vanaf hier is het slechts 4 minuten lopen naar De Schoolmeester. Een parkeervergunning kost € 40,- per maand.

Interesse?
Heb je interesse in een loft appartementen van De Schoolmeester en wil je weten welke nog beschikbaar zijn? Neem dan contact op met de verkopend makelaar voor meer informatie.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom De Schoolmeester?

Bekijk ook het project De Schoolmeester

In verkoop
Meer informatie

De Schoolmeester

Gouda


€ 275.000 tot € 529.000
61 m2 - 138 m2 woonoppervlakte
4 woningen beschikbaar