Vanavond start verkoop Bentwijck fase 2B

23 augustus 2023

Vanavond is het zover: de verkoop van Bentwijck fase 2B in Benthuizen gaat van start. Je bent tussen 18.30 en 20.00 uur van harte welkom op de projectlocatie aan de Bentwoudlaan in Benthuizen. Het verkoopteam staat klaar om je volledig te informeren over deze fase.

Kom je met de auto naar de start verkoop? Dan kun je deze parkeren op het industrieterrein of bij de voetbalvereniging, op loopafstand van de projectlocatie. Het is niet mogelijk om bij de projectlocatie zelf te parkeren. Op de fiets komen kan uiteraard ook. Het verkooptteam staat op de projectlocatie voor je klaar met alle nodige informatie en een bakje koffie met wat lekkers.

Financiële verklaring
Wil jij je inschrijven voor een woning in Bentwijck fase 2B, dan is het belangrijk dat je in het bezit bent van een financiële verklaring. Met deze verklaring toon je aan dat je de woning waarvoor je je inschrijft kunt financieren. Ben je momenteel al eigenaar van een koopwoning, dan is het tevens handig dat je hiervan de actuele verkoopwaarde laat bepalen. De verkopend makelaar kan je voor beide zaken verder helpen.

Inschrijven voor Bentwijck fase 2B
Vanaf de start verkoop is het mogelijk om je in te schrijven voor jouw favoriete woning(en) in Bentwijck fase 2B. Op dat moment zullen ook de definitieve verkoopprijzen bekend zijn. De verkoopprijzen zijn straks te vinden op de projectwebsite en krijg je tevens samen met de verkoopbrochure uitgereikt tijdens de start verkoop. Inschrijven kan digitaal via de projectwebsite tot maandag 4 september a.s. 13.00 uur.

Meer weten?
Heb je na de start verkoop nog vragen over deze fase van Bentwijck of het inschrijven? Neem dan contact op met de verkopend makelaar. Deze helpt je graag verder. 

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Bentwijck?

Bekijk ook het project Bentwijck

In verkoop
custom media
Meer informatie

Bentwijck

Benthuizen

10 woningen beschikbaar
121m - 182m woonoppervlakte
€ 480.850 tot € 950.850