Verkoop Alexander in Waarder start 13 mei a.s.

02 mei 2022

In Waarder, in het midden van het Groene Hart en tussen Oudewater en Woerden gelegen, komt Alexander; een nieuwbouwproject met 7 robuuste eengezinswoningen. De verkoop van deze luxe woningen start op vrijdag 13 mei a.s. om 12:00 uur.

De ruime woningen in Alexander zijn van alle gemakken voorzien. Zo hebben ze onder andere comfortabele vloerverwarming op alle verdiepingen, een mooie badkamer, openslaande tuindeuren en een fraaie steiger in de achtertuin. De woningen worden energieneutraal gebouwd, gasloos en zijn daarmee helemaal klaar voor de toekomst!

Landelijk wonen
Waarder is een klein dorp midden in het Groene Hart. In dit dorp kun je landelijk en heerlijk rustig wonen, maar profiteer je ook van de mogelijkheden die grotere steden in de buurt je bieden. Door de ligging vlak aan de A12 ben je namelijk in slechts 10 minuten in het centrum van Woerden en Bodegraven en binnen 20 minuten midden in hartje Gouda of Utrecht. Daarnaast liggen er vele dorpen in de omgeving, waar je ook diverse voorzieningen vindt.

Interesse?
Zie jij jezelf hier al helemaal wonen? Schijf je dan vanaf 13 mei a.s. 12.00 uur in voor jouw favoriete bouwnummer(s). De inschrijving verloopt volledig online via de projectwebsite en is geopend tot dinsdag 24 mei a.s. 12:00 uur. Meer weten? Neem dan contact op met de verkopend makelaar van Alexander.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Alexander?

Bekijk ook het project Alexander

In verkoop
custom media
Meer informatie

Alexander

Waarder

6 woningen beschikbaar
129m - 143m woonoppervlakte
€ 490.040 tot € 626.090