Verkoop De Thuishaven gaat bijna van start

16 mei 2024

De verkoop van de 6 exclusieve, vrijstaande villa’s van De Thuishaven gaat bijna van start. Op woensdag 22 mei a.s. ben je tussen 19.30 en 20.30 uur van harte welkom bij de start verkoop die plaatsvindt bij wijnrestaurant Contraste in Hoogmade.

Op deze fraaie locatie aan het water (Kerkstraat 22) staat het verkoopteam deze avond voor je klaar om je alles te vertellen over dit fantastische nieuwbouwproject, dat komt op de plek van de voormalige werf en oude jachthaven. Eventuele vragen over dit project en de woningen beantwoorden zij graag. Ook ligt er een verkoopbrochure en aanvullende informatie voor je klaar. Vanaf dat moment is het tevens mogelijk om je via jouw persoonlijke woonaccount op de projectwebsite in te schrijven voor de villa(’s) van jouw voorkeur.

Activeer alvast jouw woonaccount
Inmiddels is de projectwebsite van De Thuishaven verder aangevuld met meer informatie over de verschillende woningtypes en het bijbehorende prijsniveau per woning. Ook de plattegronden van de verschillende woningen zijn hier terug te vinden. Daarnaast kun je via deze website alvast jouw woonaccount activeren, zodat je goed voorbereid bent op de start verkoop. Deel hier alvast jouw voorkeuren en woonwensen, zodat daar in aanloop naar de start verkoop rekening mee gehouden kan worden.

Meer weten?
Wil je graag meer weten over De Thuishaven, maar ben je niet in de gelegenheid om op woensdag 22 mei langs te komen? Neem dan contact op met de verkopend makelaar van dit nieuwbouwproject. Deze helpt je graag verder.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom De Thuishaven?

Bekijk ook het project De Thuishaven

In verkoop
custom media
Meer informatie

De Thuishaven

Hoogmade

2 woningen beschikbaar
200m - 219m woonoppervlakte
€ 1.070.000 tot € 1.300.000