Verkoop eengezinswoningen Nieuwe Rede fase 2b start 25 juni a.s.

23 juni 2022

Aanstaande zaterdag 25 juni start de verkoop van zeven fraaie eengezinswoningen in fase 2b van het nieuwbouwproject Nieuwe Rede in Leimuiden. De woningen zijn beschikbaar in twee varianten: type Botter en type Schouw. We lichten de woningtypes voor je uit.

Type Botter - koopsom van € 525.000 tot € 610.000 v.o.n.
De woningen van het type Botter komen op een prachtige plek aan de haven, met uitzicht op de binnenhaven en de reuring van het waterleven. Deze fraaie eengezinswoningen, met woonoppervlaktes van circa 120 tot 124 m², zijn van alle gemakken voorzien. Ook is er meer dan genoeg ruimte voor al jouw woonwensen. Zo zijn er standaard drie slaapkamers en kan er optioneel op zolder nog een vierde worden gerealiseerd.

Door de twee tinten metselwerk, het fraaie overstek en de grote pui ogen de woningen licht, modern en strak. En de in het oog springende pergola aan de voorzijde maakt het plaatje helemaal af. Bovendien hebben deze woningen een tuin op het westen, waar je tot laat op de dag geniet van de heerlijke avondzon. Voor deze woningen zijn geen ligplaatsen opgenomen in het plan.

Type Schouw - koopsom van € 475.000 tot € 635.000 v.o.n.
In de stijlvolle hoekwoningen van het type Schouw woon je op een prachtige plek aan de entree van de wijk. De woningen verzorgen de overgang tussen de uitgestrekte groene polder en de binnenhaven aan de Ringvaart. Ondanks dat voor deze woningen geen ligplaatsen opgenomen zijn in het plan, ervaar je vanuit de wijk wel de levendigheid op het water.

De woningen krijgen een fraai overstek en twee tinten metselwerk, met daarin een verspringing voor een extra mooi effect. In de woningen is er met een woonoppervlak variërend van circa 104 tot 110 m² voldoende ruimte voor het hele gezin. Er zijn drie slaapkamers en optioneel kan er op zolder nog een vierde worden gerealiseerd. De woningen zijn voorzien van een fraaie erker (bouwnummer 48) of een riante serre (bouwnummer 47 en 52) aan de zijkant. Bouwnummers 47 en 52 beschikken over zeer riante (zij)tuinen op het zuiden met een ongekend mooi uitzicht over het polderlandschap. Bouwnummer 48 beschikt over een zij- en achtertuin op het westen.

Interesse?
Spreekt wonen in één van deze fraaie eengezinswoningen in Nieuwe Rede jou aan? Vanaf zaterdag 25 juni 12:00 uur is het mogelijk om je in te schrijven voor één of meerdere woningen via het digitale inschrijfformulier op de projectwebsite. Voor meer informatie over de woningen, het actuele aanbod of de inschrijving kun je contact opnemen met de verkopend makelaar.

Verkoop starterswoningen
In fase 2b worden ook zeven starterswoningen aangeboden, speciaal bedoeld voor starters uit Leimuiden en Kaag en Braassem. Deze woningen worden verkocht via een KoopStart regeling. Kijk voor meer informatie op de projectpagina van deze woningen.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Nieuwe Rede - Fase 2?

Bekijk ook het project Nieuwe Rede - Fase 2

In verkoop
custom media
Meer informatie

Nieuwe Rede - Fase 2

Leimuiden

28 woningen beschikbaar
Prijs nog niet bekend