Verkoop exclusieve villa’s loopt voorspoedig! | De Zeven Meesters, Rijnsaterwoude

23 april 2020

De verkoop van de 7 luxe villa’s van De Zeven Meesters in Rijnsaterwoude loopt voorspoedig. Inmiddels zijn de eerste koopcontracten getekend. Ook jij kunt hier nog een woning bemachtigen. Er zijn nog enkele villa’s beschikbaar.

De villa’s zijn onderverdeeld in 3 woningtypes, met elk hun eigen uitstraling en bijzondere architectuur. Alle villa’s hebben grote tuinen en ook het woonoppervlak is royaal; tot maar liefst 147 m². Er zijn vele optionele indelings- en uitbreidingsvarianten mogelijk, waardoor je de woning helemaal naar jouw wensen kunt inrichten. Je woont hier op een centrale locatie nabij de A4. Alle voorzieningen van Leiden en Den Haag zijn dus in de directe nabijheid. Tegelijkertijd profiteer je van de rust en landelijke sfeer die wonen in het Groene Hart met zich meebrengt; de dorpskern van Rijnsaterwoude wordt aan de westkant omgeven door het water van het Braassemermeer en aan de oostkant door het uitgestrekte polderlandschap. 

De aantrekkelijke prijzen, de vele indelings- en uitbreidingsopties, de centrale locatie en de landelijke omgeving maken dat mensen hier graag een vrijstaande woning kopen en hun eigen meesterwerk creëren. Wil jij ook landelijk, centraal én waterrijk wonen? Grijp dan met de huidige lage rente je kans om te kunnen wonen in zo’n luxe, vrijstaande villa! Neem voor meer informatie en de actuele beschikbaarheid contact op met de verkopend makelaar.