Verkoop gestart De Heren van Acht - Rijnsaterwoude

28 juni 2018

Wil jij wonen op een rustige locatie midden in ’t Groene Hart? Dan is De Heren van Acht, een kleinschalig nieuwbouwproject in het karakteristieke dorp Rijnsaterwoude, wat voor jou! De verkoop is inmiddels gestart. Je kunt je nog inschrijven tot maandag 2 juli a.s. 12:00 uur. 

De Heren van Acht is een kleinschalig project welke bestaat uit 6 herenhuizen. Door de beschutte ligging van de woningen is het rustig wonen en kun je echt genieten van de groene omgeving. De 6 woningen hebben een landelijke moderne architectuur en passen om deze reden perfect bij dit unieke dorp en haar inwoners. 

Rijnsaterwoude is een gezellig dorp met een actieve dorpsgemeenschap met circa 1.300 inwoners. Door het kleine dorp kennen de mensen hier elkaar bij naam en kijken ze naar elkaar om. Er is een rijk en actief verenigingsleven met veel betrokken vrijwilligers. Een plek waar jij je snel thuis zult voelen.

De bouw van de 6 herenhuizen zal naar verwachting eind 2018 starten. De verwachte oplevering van De Heren van Acht zal een jaar later plaatsvinden.