Verkoop gestart | Het Goudse Hart, Gouda

18 oktober 2020

Afgelopen donderdag is de verkoop gestart van Het Goudse Hart. Schrijf je nu in voor één van deze 4 schitterende twee-onder-één-kapwoningen die aan het Polderpark in Gouda worden gerealiseerd. Inschrijven kan tot maandag 26 oktober a.s.

De twee-onder-één-kapwoningen in Het Goudse Hart zijn zeer royaal (170 m²). Daardoor geniet je hier van veel woonruimte. Alleen de woonkamer en leefkeuken tellen samen al ruim 50 m². En als je dan bedenkt dat de ramen overal groot zijn en gesierd worden door roedes, dan is de toon gezet. Sfeervol en riant leven gaan hand in hand. 

De woningen hebben verder 3 ruime slaapkamers, waarvan één woningbreed. Ook de badkamer is riant en is voorzien van een douche, een ligbad en een dubbele wastafel. Extra prettig is dat het toilet apart is. Op de zolderverdieping vind je een ruimte voor de wasmachine en droger. De zolder is verder geheel naar eigen wens in te delen. Ook een fijne ruime tuin ontbreekt niet. De lengte van de tuinen verschilt per woning en is minimaal 10 meter. Parkeren kan op eigen terrein, hier is plek voor 2 auto’s. Daarnaast hebben de woningen nog een forse garage. De woningen zijn beschikbaar vanaf € 574.500,- v.o.n.

Spreekt wonen in Het Goudse Hart jou aan? Schrijf je dan nu via de projectpagina in voor dit nieuwbouwproject in Gouda. Zorg ervoor dat jouw inschrijving voor maandag 26 oktober a.s. 12.00 uur binnen is. Neem voor meer informatie contact op met de verkopend makelaar.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Het Goudse Hart?

Bekijk ook het project Het Goudse Hart

In verkoop
Meer informatie

Het Goudse Hart

Gouda


€ 574.500 tot € 592.500
170 m2 woonoppervlakte
4 woningen beschikbaar