Verkoop gestart | Tuinbouwweg, Waddinxveen

13 februari 2019

De verkoop van de 11 woningen aan de Tuinbouwweg in Waddinxveen is inmiddels gestart en de officiële inschrijfperiode is voorbij. Wil je weten of jouw favoriete bouwnummer nog beschikbaar is? Neem dan contact op met de verkopend makelaar.

De Tuinbouwweg is onderdeel van Park Triangel. Er komen 10 prachtige twee-onder-een-kapwoningen en 1 vrijstaand woning. Door de wisselende steenkleur, kapvormen en architectonische details heeft ieder huis zijn eigen charme. Hier geniet je altijd van heel veel ruimte, zowel in als rondom het huis. De woningen hebben namelijk een woonoppervlakte van minimaal 170 m² en alle kavels zijn groot. De huizen zijn energiezuinig door zonnepanelen en worden luxe afwerkte met mooi sanitair en een complete keuken.

Aan de Tuinbouwweg betekent thuiskomen gelijk ontspannen. Over de landelijke weg kom je aanrijden en in de verte zie je jouw huis al staan. Samen met het buurhuis lijkt het wel een grote villa. Je steekt het slootje over via de brug naar jouw kavel en parkeert je auto op jouw eigen parkeerplaats. De grote zonnige voortuin lonkt. Wat zit je hier heerlijk vrij!