Verkoop gestart | Waterrijk fase 4B, Boskoop

24 oktober 2019

Op donderdag 24 oktober is de verkoop gestart van Waterrijk fase 4B in Boskoop. In deze fase heb je de keuze uit diverse rij- en twee-onder-één-kapwoningen. De inschrijving sluit op maandag 11 november a.s. om 10.00 uur.

Rijwoningen
De rijwoningen in Waterrijk fase 4B tellen over het algemeen vier kamers: een huiskamer en drie slaapkamers. Op de tweede verdieping van deze woningen is er nog een grote onbenoemde ruimte die je naar eigen wens kunt invullen. Het woningtype D (bouwnummer 130) heeft vijf kamers en is op de tweede verdieping wel al voorzien van een indeling. Alle rijwoningen hebben een (fietsen)berging in de tuin.

Twee-onder-één-kapwoningen
Naast de rijwoningen heb je in Waterrijk fase 4B de keuze uit diverse typen twee-onder-één-kapwoningen. Alle woningen hebben een ruime achtertuin op het zuiden, een zijtuin met parkeerruimte voor één of twee auto’s en een vrijstaande berging in de tuin. Een carport of een garage zijn voor de meeste woningen als meerwerk optie beschikbaar.

Is wonen in Waterrijk wat voor jou? Schrijf je dan voor maandag 11 november a.s. in voor de woning van jouw voorkeur. Voor meer informatie over de woningen en het project kun je contact opnemen met de verkopend makelaar.