Verkoop gestart: volg het webinar 15/09 Voor de Brug - Fase II - Driebruggen

11 september 2020

Wil je de hectiek van de stad ontsnappen? Waardeer je de rust en gezelligheid van het dorpse leven? Dan is dit project op jouw lijf geschreven. De verkoop van 8 twee-onder-één-kap woningen, 6 gezinswoningen en 3 specials is inmiddels gestart. 

Driebruggen ligt midden in het Groene Hart waar nog ruimte is voor uitzicht over de polders. Dichtbij de Reeuwijkse plassen maar ook Gouda en Woerden zijn niet ver voor praktische zaken en vermaak.


In dit project worden moderne woningen met optimaal wooncomfort in een traditionele stijl gerealiseerd, passend bij de Driebrugse omgeving. De wijk wordt ruim en kindvriendelijk opgezet met leuke speelplaatsjes. Naar een parkeerplekje zoeken is er niet meer bij: er is in voldoende parkeergelegenheid voorzien.


Inschrijven voor een woning kan tot vrijdag 18 september via de projectwebsite. We vertellen je graag alles over dit heel mooie plan tijdens het online verkoopevent. Dit webinar vindt plaats op dinsdag 15 september om 20.00 uur en kan je gewoon thuis vanaf de bank volgen. Interesse? Schrijf je dan hier in voor het webinar.


 

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Voor de Brug - FASE II - Driebruggen?

Bekijk ook het project Voor de Brug - FASE II - Driebruggen

In verkoop
Meer informatie

Voor de Brug - FASE II - Driebruggen

Driebruggen


€ 325.000 tot € 510.000
98 m2 - 153 m2 woonoppervlakte
17 woningen beschikbaar

Bekijk ook het project Voor de Brug - FASE II - Driebruggen »