Verkoop gestart | Weidse Wetering, Hoogmade

19 juni 2020

Gisteren is de verkoop gestart van het nieuwbouwproject Weidse Wetering in Hoogmade. Op deze landelijke locatie worden 40 stijlvolle koopwoningen gerealiseerd voor zowel starters als doorstromers. Inschrijven kan tot maandag 29 juni a.s. 12.00 uur.

De tussen- en hoekwoningen in Weidse Wetering hebben verschillende woonoppervlaktes en zijn verdeeld over vier fraai vormgegeven woonblokken. De woningen in blok A, B en C beschikken over een ruime woonkamer met open keuken en openslaande deuren naar de tuin. Op de eerste verdieping bevinden zich twee of drie slaapkamers en een mooie, lichte badkamer. De woningen van blok D zijn wat kleiner, maar alles zit erin; een woonkamer met open keuken, een badkamer, een slaapkamer, een berging en een fijne achtertuin. De woningen zijn zeer energiezuinig en worden gasloos opgeleverd, waarmee ze klaar zijn voor een duurzame toekomst. De koopsommen variëren tussen de € 200.000,- v.o.n. en € 549.500,- v.o.n.

Weidse Wetering is omringd door een brede sloot die aan twee zijden grenst aan de polders van Hoogmade. Vanuit de wijk en de woningen kijk je weg over het weidse landschap en ervaar je de rust, de ruimte en het vrije gevoel wat zo kenmerkend is voor het landelijk wonen in Hoogmade. Trek de polder in op de fiets, huur een bootje en maak een vaartocht richting het Braassemermeer, de Kagerplassen, de Wijde AA of het centrum van Leiden. Gooi een hengel uit vanuit je eigen achtertuin, ga eens suppen, kanoën of zeilen en ervaar het ultieme vakantiegevoel in je eigen woonplaats!

Kijk op de projectwebsite van Weidse Wetering voor meer informatie over de verschillende woningtypes. Heb je jouw droomwoning gevonden? Schrijf je dan in voor jouw favoriete bouwnummer(s). Zorg er wel voor dat jouw inschrijving voor 29 juni a.s. 12.00 uur binnen is.