Verkoop gestart | Zilverrijk fase 4, Schoonhoven

08 februari 2019

Afgelopen maandag is de verkoop gestart van de laatste fase van Zilverrijk in Schoonhoven. In deze laatste fase komen 20 zeer royale woningen met weids uitzicht over water en landerijen. Spreekt jou dit aan? Schrijf je dan in voor donderdag 14 februari a.s. (17.00 uur).

Zilverrijk is onderdeel van de nieuwbouwwijk Thiendenlanden. In totaal komen er in Zilverrijk 87 woningen in diverse woningtypes en prijsklassen. De wijk ademt een oud-Hollandse sfeer door de architectuur met details uit de oorspronkelijke Schoonhovense woningbouw. Maar ondanks de eigen identiteit van de afzonderlijke woningen, zijn ze qua uiterlijk duidelijk familie van elkaar. In deze laatste fase van Zilverrijk vind je hoek-, tussen-, twee-onder-één-kap- en vrijstaande woningen met woonoppervlaktes die variëren van 163 tot 182 m².

In Zilverrijk ligt de natuur letterlijk om de hoek. Op verschillende plaatsen binnen Zilverrijk komen aanlegsteigers. Hier kun je lekker ontspannen vissen of met een bootje het water op. Ook geniet je hier van het uitzicht over de typisch Hollandse landerijen.

Heb jij interesse in een woning in Zilverrijk fase 4? Schrijf je dan voor 14 februari a.s. in via de projectwebsite voor jouw favoriete bouwnummer(s).