Verkoop Nieuwe Rede fase 2a start 26 maart a.s.

03 maart 2022

Zaterdag 26 maart a.s. is het zover: de volgende fase van nieuwbouwproject Nieuwe Rede in Leimuiden gaat in verkoop. Deze fase bestaat uit 20 uniek gelegen woningen, waarvan 14 vrijstaande woningen en 6 twee-onder-één-kapwoningen.

De projectwebsite van Nieuwe Rede is onlangs aangevuld met nieuwe informatie over de woningen, zoals de plattegronden, optionele indelingen en verwachte prijsrange per woning. Tevens is het in aanloop naar de definitieve inschrijving alvast mogelijk om via de interactieve kavelkaart op de projectwebsite jouw favoriete bouwnummer(s) aan te geven. Dit kun je doen door in te loggen op jouw account, in de kavelkaart op een bouwnummer te klikken en via de interesse-knop jouw voorkeur op te slaan. Op deze manier staan jouw favoriete woningen alvast in jouw account klaar en kun jij je vanaf zaterdag 26 maart definitief inschrijven.

Verkoopevenement
Op 26 maart zal er op locatie een verkoopevenement plaatsvinden. Meer informatie over dit evenement volgt binnenkort. Houd onze website in de gaten en/of schrijf je hieronder in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte. Heb je nog vragen over Nieuwe Rede fase 2a? Neem dan contact op met de verkopend makelaar. Deze helpt je graag verder.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Nieuwe Rede - Fase 2a?

Bekijk ook het project Nieuwe Rede - Fase 2a

In verkoop
custom media
Meer informatie

Nieuwe Rede - Fase 2a

Leimuiden

14 woningen beschikbaar
Prijs nog niet bekend