Verkoop Schoolstraat 26 op korte termijn van start

16 december 2020

Ruime appartementen voorzien van eigentijds comfort, je vindt ze in het nieuwbouwproject Schoolstraat 26 in Bergambacht. Dankzij de centrale ligging is dit een fijne plek om te wonen voor zowel jong als oud! Naar verwachting start de verkoop begin januari 2021.

In het sfeervolle appartementengebouw Schoolstraat 26 komen in totaal 14 ruime appartementen, welke zijn verdeeld over 3 woonlagen. Hierbij heb je de keuze uit 2 verschillende typen 3-kamerappartementen. Alle woningen worden compleet opgeleverd en zijn voorzien van een keuken met inbouwapparatuur, een badkamer en toilet met luxe sanitair en tegelwerk en een tuin of terras. Ook beschikt elk appartement over een parkeerplaats op eigen terrein.

Het appartementengebouw ligt in het centrum van Bergambacht. Binnen een mum van tijd sta je in de gezellige winkelstraat, waar je een divers aanbod aan winkels en restaurants vindt. Bergambacht heeft een centrale ligging in het Groene Hart en is bereikbaar via de N210-weg. Ook ligt het centraal tussen zowel Utrecht als Rotterdam; Rotterdam is in ongeveer 30 minuten te bereiken en Utrecht in ongeveer 40 minuten. Daarnaast sta je in ongeveer een kwartier in het centrum van Gouda.

Spreekt wonen in Schoolstraat 26 jou aan en wil je op de hoogte blijven van de definitieve start verkoop datum? Schrijf je dan hieronder in als geïnteresseerde van dit project. Kijk alvast op de projectpagina voor meer informatie. Hier vind je onder andere plattegronden en informatie over de verkoopprocedure.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Schoolstraat 26?

Bekijk ook het project Schoolstraat 26

In verkoop
Meer informatie

Schoolstraat 26

Bergambacht


Prijsindicatie vanaf € 336.400
80 m2 - 87 m2 woonoppervlakte
12 woningen beschikbaar