Verkoop Welgelegen in Aarlanderveen binnenkort van start

28 maart 2023

De start verkoop van het unieke nieuwbouwproject Welgelegen in Aarlanderveen laat niet lang meer op zich wachten. Naar verwachting gaan de vier woningen eind april in verkoop. Schrijf je in als geïnteresseerde en blijf op de hoogte van de definitieve datum.

In Welgelegen worden, midden tussen de weilanden, vier karakteristieke schuurwoningen gerealiseerd. Daarvan zijn er twee ruime tussenwoningen en twee exclusieve kopwoningen. De woningen worden zeer energiezuinig en gasloos gebouwd (energielabel A+++) en bieden jou de mogelijkheid om gelijkvloers te wonen, waarbij er optioneel voor gekozen kan worden om de slaap- en badkamer op de begane grond te realiseren.

Financiële verklaring
Wil jij straks in aanmerking komen voor een woning in Welgelegen? Zorg er dan voor dat je beschikt over een financiële verklaring zodra de verkoop start. Hiermee kun je aantonen dat je de woning van jouw voorkeur daadwerkelijk kunt financieren. Het verkoopteam kan je helpen bij de financiële verklaring en deze kosteloos en vrijblijvend voor je op laten stellen.

Planning bouw en opleveren woningen
De bouwvergunning voor Welgelegen is inmiddels afgegeven. De verwachting is dat de bouwwerkzaamheden rond komende zomer kunnen starten en dat de woningen rond de zomer van 2024 worden opgeleverd. De oplevering van de boerenschuur, waar onder andere de bergingen en parkeerplaatsen komen, volgt naar verwachting eind 2024.

Blijf op de hoogte van Welgelegen
Kijk voor meer informatie over dit project en de woningen op de projectpagina van Welgelegen. Heb je interesse in dit nieuwbouwproject en wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen, waaronder de start verkoop? Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Welgelegen?

Bekijk ook het project Welgelegen

In verkoop
custom media
Meer informatie

Welgelegen

Aarlanderveen

1 woning beschikbaar
129m - 211m woonoppervlakte
€ 455.000 tot € 950.000