Vrijstaand wonen in Gouwse Tuinen fase 2

06 december 2020

Vrijstaand wonen in een rustige en groene omgeving; het is mogelijk in het nieuwbouwproject Gouwse Tuinen fase 2 in Gouda. Hier is nog een vrijstaande woning beschikbaar met een riant woonoppervlak (164 m²) en een ruime, zonnige tuin aan het water.

Deze laatste vrijstaande woning (bouwnummer 72) is van alle gemakken voorzien. Zo heeft de woning een mooie open keuken inclusief inbouwapparatuur en een badkamer en toilet met luxe sanitair en tegelwerk. Met zowel een garage als parkeerplek op eigen terrein parkeer je jouw auto altijd dicht bij huis. Verder is de woning voorzien van een bodemwarmtepomp, vloerverwarming- en koeling, triple glas en zonnepanelen. Hiermee ben je al helemaal klaar voor de toekomst. Uiteraard ontbreekt ook een fijne tuin niet. Dankzij de ligging op het zuid-oosten geniet je hier optimaal van de ochtend-/middagzon. De koopsom voor deze vrijstaande woning bedraagt € 713.730,- v.o.n.

Gouwse Tuinen is onderdeel van Westergouwe in Gouda. Het is een groene, duurzame en 100% gasloze wijk en sluit aan op de ambitie van Westergouwe: 'Weids Wonen'. De bouw van Gouwse Tuinen fase 2 is al gestart.

Zie jij jezelf hier al wonen of wil je graag meer weten over deze vrijstaande woning? Neem dan contact op met één van de verkopend makelaars voor een persoonlijk gesprek.