Vrijstaand wonen in Schoonhoven | Zilverrijk fase 4

12 april 2019

Wonen in een ruime, vrijstaande woning met vrij uitzicht over de polder. Dat klinkt toch fantastisch! Spreekt jou dit ook aan? Dan is het nieuwbouwproject Zilverrijk fase 4 in Schoonhoven wat voor jou. Hier zijn nog enkele vrijstaande woningen beschikbaar.

De vrijstaande woningen in Zilverrijk fase 4 zijn bijzonder breed en hebben een woonoppervlakte van 171 m². De ruime woonkamer bevindt zich aan voorzijde van de woning en aan de achterzijde van het huis is een royale uitbouw. De open keuken kijkt uit op de gezellige achtertuin. Op de eerste verdieping zijn drie ruime slaapkamers en een riante badkamer met een bad, een doucheruimte en een toilet. Op de tweede verdieping is een ruime zolder, welke bijvoorbeeld gebruikt kan worden als studeerkamer of een extra slaapkamer. De vrijstaande woningen zijn beschikbaar in twee verschillende types: Platina en Goud.

Zilverrijk ligt in het middelste deel van het project Thiendenland in Schoonhoven. In deze nieuwe wijk komen in totaal 87 woningen. In Zilverrijk fase 4 zijn er naast de beschikbare vrijstaande woningen ook nog enkele twee-onder-één-kapwoningen beschikbaar. Vraag de verkopend makelaar naar de actuele beschikbaarheid.