Waterrijk Boskoop - Perengaarde: Luxe wonen aan het water

19 januari 2021

Modern en riant wonen aan het water? Het kan in het appartementencomplex aan de Perengaarde in Boskoop. In dit project, onderdeel van nieuwbouwproject Waterrijk, is nog één luxe appartement beschikbaar. We lichten dit appartement voor je uit.

Het nog beschikbare bouwnummer (510) is een comfortabel 3-kamerappartement, dat zich bevindt op de tweede verdieping van het gebouw. Het heeft een royaal woonoppervlak van circa 95 m² en beschikt over twee slaapkamers. Optioneel is het mogelijk om deze samen te voegen tot één riant slaapvertrek. Daarnaast is het appartement voorzien van een mooie badkamer en maar liefst twee balkons; de ene op het oosten, de andere op het noorden. En tot slot ontbreken ook een privé berging en een eigen parkeerplek op het afgesloten parkeerterrein niet. De koopsom voor dit appartement bedraagt € 352.450,- v.o.n.

Heb jij interesse in dit laatste beschikbare appartement in Waterrijk, dat ook nog eens levensloopbestendig, duurzaam en onderhoudsarm is? Neem dan snel contact op met de verkopend makelaar.