Welgelegen: Unieke schuurwoning beschikbaar op boerenerf

24 mei 2023

Goed nieuws als je op zoek bent naar een unieke woning: één van de woningen binnen het project Welgelegen is weer op de markt. Op dit karakteristieke boerenerf in Aarlanderveen ervaar je de vrijheid van landelijk wonen met het comfort van nieuwbouw.

Binnen dit nieuwbouwplan wordt landelijk wonen in alle rust realiteit! Op een karakteristiek boerenerf worden vier karakteristieke schuurwoningen gerealiseerd, waarvan twee exclusieve woningen op de kop. De schuurwoning op kavel 1 is recent beschikbaar gekomen en staat gepland om rond de zomer van 2024 te worden opgeleverd. Is dit jouw aanstaande droomwoning?!

Duurzame, energieneutrale woning vol ruimte
De beschikbare schuurwoning biedt dé kans om midden in het Groene Hart te wonen. De woning heeft een oppervlakte van ruim 210 m² en beschikt over een ruime living en woonkeuken. De drie slaapkamers zijn ruim en licht. Meer ruimte nodig? Er bestaat de mogelijkheid om een extra slaap- en/of badkamer te realiseren op de begane grond of eerste verdieping. Met deze aanpassingen is gelijkvloers wonen dus ook een optie.

Dankzij de grote raampartijen in de woning wordt het buitenleven naar binnen gehaald en geniet je van een vrij uitzicht op de landelijke omgeving van het Groene Hart. Ook staat duurzaamheid hoog in het vaandel bij deze unieke schuurwoning. De bijna energieneutrale woning met energielabel A+++ wordt voorzien van onder andere een warmtepomp en vloerverwarming en -koeling. 

Landelijk wonen binnen Welgelegen in Aarlanderveen
De vier woningen binnen Welgelegen worden gerealiseerd op het boerenerf aan de Zuideinde 22. Alle woningen hebben een gemeenschappelijk aandeel in de boomgaard en het omliggende erf. Zo is er in de omgeving van je woning tevens een heerlijke ontmoetingsplek. Ontvang je bezoek? Dan kunnen zij gemakkelijk parkeren op het erf, zelf parkeer je op één van de 2 eigen overdekte parkeerplekken in de boerenschuur, waar je ook beschikt over een ruimte berging!je eigen auto ook kwijt kunt. 

Zie je jezelf al wonen op het boerenerf, vol in het groen? Naar verwachting worden de woningen rond de zomer van 2024 opgeleverd, dus dat schiet al op!

Interesse in de schuurwoning? 
Klinkt de schuurwoning van Welgelegen je als muziek in de oren, neem dan contact op met de makelaar. Wil je meer weten over deze beschikbaar gekomen woning? Op de projectpagina vind je alle informatie.