Weypoortsche Reede: heerlijk wonen in het Groene Hart

21 november 2020

Rust, vrijheid, water en groen… je vindt het allemaal in Weypoortsche Reede in Nieuwerbrug aan den Rijn. Hier komen 15 woonkavels voorzien van duurzame twee-onder-één-kap en vrijstaande woningen. Er zijn er momenteel nog 2 beschikbaar.

In Weypoortsche Reede komen 6 kant-en-klare twee-onder-één-kapwoningen inclusief woningontwerp en 9 kavels waarop je zelf een woning kunt laten ontwerpen en bouwen. Alle kavels staan inmiddels onder optie, maar er zijn nog wel 2 twee-onder-één-kapwoningen beschikbaar. Voor deze woningen heeft de architect prettig wonen met een stedenbouwkundig hoogwaardig woonmilieu gecombineerd. De luxe woningen bieden je daarbij alle gelegenheid voor uitbreiding en diverse gebruiksopties, zoals generatiewonen en werken aan huis. De woningen zijn beschikbaar vanaf € 765.000,- v.o.n., inclusief een eigen ligplaats voor een sloep in de haven van Weypoortsche Reede.

Weypoortsche Reede wordt gerealiseerd langs het Jaagpad aan de Oude Rijn. De woningen zijn gesitueerd aan een hofje en scheggen (groene doorzichten) richting de Oude Rijn. De locatie krijgt een parkachtige sfeer met mooie lantaarns, (fruit)bomen, hagen als erfafscheidingen, een klimboom, grasveldjes en een heuse BBQ-plaats. Hier geniet je elke dag weer van een heerlijke, groene woonomgeving.

Wil jij wonen op één van de mooiste plaatsen in het Groene Hart? Neem dan contact op met de verkopend makelaar van Weypoortsche Reede voor een persoonlijk gesprek en de mogelijkheden.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Weypoortsche Reede?

Bekijk ook het project Weypoortsche Reede

Bekijk ook het project Weypoortsche Reede »