WITT: Appartementen & woningen in historische binnenstad Woerden

25 september 2020

Altijd al goed bereikbaar, centraal in het land én duurzaam willen wonen? Pak dan nu je kans in WITT! Op de voormalige locatie van tuincentrum Pels aan de Johan de Wittlaan in Woerden komen nieuwe appartementen en woningen.

Het aanbod in WITT bestaat uit 38 woningen en 49 appartementen op steenworp afstand van de historische binnenstad en het treinstation, midden in het Groene Hart! Voor elke portemonnee en woonwens biedt WITT een geschikte woning.

Woningen
De 38 woningen variëren op het gebied van indeling, plattegrond en ligging. De gevels en raampartijen zijn strak, eigentijds en groots. De diverse kleuren metselwerk herinneren juist aan vroege jaren. Opvallend zijn de volle woonlagen; dit levert extra veel leefruimte op. Meer informatie over de woningen in nieuwbouwproject WITT

Appartementen
Aan de spoorzijde liggen 3 kleinschalige appartementengebouwen (A, B en C), gesitueerd op de daktuin met daaronder de besloten parkeergarage en de bergingen. De appartementen worden opgeleverd inclusief sanitair- en tegelwerk en exclusief keuken. Meer informatie over de appartementen in nieuwbouwproject WITT.

Wil jij wonen in WITT?
De eerste toewijzing heeft plaatsgevonden en inmiddels zijn ook de eerste gesprekken over de schitterende woningen en appartementen gevoerd met de kandidaten. Heb jij ook interesse? Neem dan contact op met de makelaar voor meer informatie en de actuele beschikbaarheid.