Wonen op het Noordereiland in het Groene Hart

18 september 2018

Wonen op het Noordereiland, dat klinkt toch al als een vakantieoord? Het Noordereiland, onderdeel van het plan De Verwondering in Nieuwveen, biedt niet alleen ruimte, groen- en waterbeleving. Op dit moment is de architect druk bezig met de uitwerking van vijf fraaie vrijstaande villa’s.

Compleet woonprogramma!
Om jou als consument sneller en beter van dienst te zijn en om een complete woonbeleving te creëren wordt er druk gewerkt aan de tekentafel. In dit plan worden vijf bijzonder fraaie vrijstaande villa’s ontwikkeld, allen met een tuin op het zuidwesten. De uitwerking van het definitieve woonprogramma zal nog even tijd in beslag nemen. Naar verwachting zullen de eerste resultaten hiervan begin oktober gepresenteerd worden.

Het Noordereiland
Het Noordereiland is onderdeel van het totale plan De Verwondering in Nieuwveen. Het plan De Verwondering bestaat uit het Parkeiland, het Zuidereiland en het Noordereiland die van elkaar worden gescheiden door brede watergangen en elk met een eigen uitstraling qua architectuur. 

Als eerste op de hoogte blijven?
Ga naar www.wonenophetnoordereiland.nl en schrijf je in voor de nieuwsbrief. Zo ben je als eerste op de hoogte zodra er meer nieuws is over Wonen op het Noordereiland.