Woningaanbod in Aarkadekwartier fase 3 (Alphen aan den Rijn)

26 juli 2020

Ben jij op zoek naar een nieuwbouwwoning of nieuwbouwappartement in Alphen aan den Rijn? Kijk dan eens naar fase 3 van het nieuwbouwproject Aarkadekwartier. Het woningaanbod in dit project is zeer divers en biedt daarmee voor ieder wat wils.

De woningen in deze laatste fase van het Aarkadekwartier zijn georiënteerd op het Aarplein, de Vest, de Metaheerhuiskade of de Aarkade. Elke woning heeft een uniek karakter; van sfeervolle stadsvilla's aan het plein tot statige herenhuizen en grachtenpanden aan het water. Ook komen er appartementen, waarvan twee zeer riante penthouses.

Alle woningen in het Aarkadekwartier zijn gasloos en voorzien van een warmtepomp in combinatie met comfortabele vloerverwarming/-koeling. Ook beschikken ze over minimaal één eigen privé parkeerplek en berging in de halfverdiepte parkeergarage. De locatie van het Aarkadekwartier is ideaal: midden in het nieuwe centrum van Alphen aan den Rijn. Hier heb je alle voorzieningen uit het centrum direct om de hoek.

Heb jij interesse in een woning in het Aarkadekwartier? Dan is dit jouw kans. Er zijn namelijk nog een aantal woningen beschikbaar. Neem voor meer informatie en het actuele woningaanbod contact op met de verkopend makelaar

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Aarkadekwartier fase 3?

Bekijk ook het project Aarkadekwartier fase 3

In verkoop
Meer informatie

Aarkadekwartier fase 3

Alphen aan den Rijn


€ 259.500 tot € 899.500
69 m2 - 228 m2 woonoppervlakte
11 woningen beschikbaar