Zonnebeekweide: het wordt mooi in Woubrugge

22 september 2022

Kijk ze eens hard werken, de mannen van de bouw! Met het leggen van de fundering beginnen de woningen van het project Zonnebeekweide letterlijk vorm te krijgen. In Woubrugge, aan de A. de Graaflaan, worden zeven boven- en zeven benedenwoningen gerealiseerd.

Wonen met het oog op de toekomst, dat kan in één van de woningen van Zonnebeekweide. Hier komen in totaal 14 woningen, waarvan zeven woningen op de begane grond en zeven woningen op de eerste verdieping. Deze woningen zijn straks van alle gemakken voorzien en zijn energiezuinig, wat een groot pluspunt is in deze tijd. Alle benedenwoningen hebben een fijne tuin.

Heerlijke omgeving
De omgeving van project Zonnebeekweide is heerlijk groen en rustig, met alle voorzieningen van grote steden als Leiden en Alphen aan den Rijn dichtbij. In Woubrugge zijn ook tal van voorzieningen, zoals een supermarkt, warme bakker, een bloemenwinkel, een bibliotheek en verschillende horecagelegenheden. De kinderen kunnen in eigen dorp naar school bij de basisschool van Woubrugge en er zijn tal van fiets- en wandelroutes in de omgeving voor de nodige ontspanning. Vanuit Woubrugge loop je zo de polder in. Zo vind je in Zonnebeekweide de fundering van jouw (verdere) wooncarrière.

Benieuwd naar de bouw?
Bekijk in de downloads de dronebeelden van de bouw voor een kijkje achter de schermen. Er wordt hard gewerkt om dit mooie project te realiseren, welke volgend jaar zomer wordt opgeleverd. Zo kun je na zomer 2023 hier al heerlijk wonen.

Nog één benedenwoning beschikbaar
Binnen dit mooie project is op dit moment nog één benedenwoning beschikbaar. Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact op met de verkopend makelaar.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Zonnebeekweide?

Bekijk ook het project Zonnebeekweide

In verkoop
custom media
Meer informatie

Zonnebeekweide

Woubrugge

7 woningen beschikbaar
83m - 105m woonoppervlakte
€ 435.000 tot € 475.000