NieuwWonen Groene Hart: bekijk hier het huidige en toekomstige nieuwbouwaanbod in het Groene Hart

NieuwWonen Groene Hart is een initiatief van de NVM Nieuwbouwspecialisten in deze regio. Het doel van NieuwWonen Groene Hart is het nieuwbouwaanbod in het Groene Hart op een overzichtelijke manier weergeven voor woningzoekenden. Daarnaast biedt NieuwWonen Groene Hart jou de mogelijkheid om snel informatie te ontvangen over projecten waar jij interesse in hebt. Op dit moment staan ruim 5.000 mensen ingeschreven op NieuwWonen Groene Hart. 


De NVM Nieuwbouwspecialisten die zijn aangesloten bij NieuwWonen Groene Hart zijn:
  • Drieman Garantiemakelaars

  • De Koning makelaars

  • Schep & Van Herk Makelaardij

Het nieuwbouwaanbod verzameld op één website
   NieuwWonen Groene Hart: bekijk hier al het nieuwbouwaanbod

   NieuwWonen Groene Hart helpt jou gericht te zoeken

   Als je op zoek bent naar een nieuwbouwwoning wil je natuurlijk efficiënt te werk gaan. NieuwWonen Groene Hart maakt het daarom mogelijk om gericht te zoeken. Als je je woonwensen invult, geef je aan op welke locatie in het Groene Hart je een nieuwbouwhuis wil kopen of huren en naar wat voor type woning je op zoek bent. Ben je bijvoorbeeld geïnteresseerd in een vrijstaande woning met tuin of een appartement met balkon en prachtig uitzicht? Ook de oppervlakte, indeling en prijsklasse van jouw ideale nieuwbouwwoning vul je natuurlijk in. 

   Het grote voordeel hiervan is dat je als eerste op de hoogte bent van alle ontwikkelingen over nieuwe projecten die op jouw wensen aansluiten. Je voorkomt hiermee dat nieuwbouwprojecten die aan jouw wensen voldoen je ontglippen. Bovendien kun je snel actie ondernemen. Dit is belangrijk in een omgeving als het Groene Hart waar veel vraag is naar nieuwbouw. 

   Ook informeren we je via onze nieuwsbrief en sociale media zoals Facebook en Instagram. NieuwWonen Groene Hart zorgt er op deze manier voor dat jij altijd op de hoogte bent van de laatste nieuwbouwontwikkelingen in het Groene Hart. 

   De voordelen van NieuwWonen Groene Hart op een rij

   Centraal in het land

   Als je een nieuwbouwwoning koopt of huurt in het Groene Hart profiteer je van een centrale ligging. Ideaal als je werkt in één van de omliggende steden of als je familie verspreid door het land woont. 

   Groene omgeving

   De verschillende natuurgebieden in het Groene Hart hebben elk een eigen karakter en uitstraling. Ieder gebied is uniek qua ligging, landschap en cultuurhistorie. 

   Gevarieerd aanbod

   Of je nu op zoek bent naar een starterswoning met een tuin op het zuiden of een appartement met balkon en prachtig uitzicht: het aanbod nieuwbouwwoningen in het Groene Hart is zeer divers en daardoor aantrekkelijk voor zowel jong als oud. Zowel op het gebied van kopen als huren. 

   NieuwWonen Groene Hart laat jouw nieuwbouwwens in vervulling gaan

   Heb je jouw ideale woning nog niet gevonden? Ook dan biedt NieuwWonen Groene Hart mogelijkheden. NieuwWonen Groene Hart wil samen met de betreffende gemeentes en ontwikkelaars toekomstige nieuwbouwprojecten beter laten aansluiten op jouw woonwensen.

   Als er andere zoekers zijn met vergelijkbare wensen brengen wij die belangstelling onder de aandacht bij de gemeentes, provincies en projectontwikkelaars. Door je woonwensen in te vullen, heb je zelf dus invloed op de nieuwbouwontwikkelingen in jouw eigen woonomgeving. Wie weet wordt jouw woondroom dan werkelijkheid! Vanzelfsprekend gaat NieuwWonen Groene Hart veilig en vertrouwelijk om met jouw gegevens.

   Start jouw zoektocht op NieuwWonen Groene Hart

   Je kunt vast niet wachten om jouw zoektocht naar een nieuwbouwwoning in het Groene Hart te beginnen. Vergeet niet om eerst je woonwensen op NieuwWonen Groene Hart in te vullen, zodat wij je op de hoogte kunnen houden van nieuwbouwprojecten in het Groene Hart die hierop aansluiten.