Nieuwbouw Nieuwveen

Nieuwveen is een dorp in de gemeente Nieuwkoop, in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. Het dorp heeft zo'n 4000 inwoners. Tot 1991 was Nieuwveen een zelfstandige gemeente en tot 1 januari 2007 maakte het deel uit van de gemeente Liemeer. In Nieuwveen staat het gemeentehuis van de gemeente Nieuwkoop.


Het historische dorp Nieuwveen ligt midden in het Groene Hart. Natuurlijk biedt het gezellige centrum u alle benodigde voorzieningen, zoals een grote supermarkt, slagerij, bakker en diverse zorgvoorzieningen. Daarnaast is het heerlijk toeven op de verschillende terrasjes. Kom gezellig bloemen plukken of genieten van een high tea bij de Sfeerstal. Ook voor natuurliefhebbers biedt Nieuwveen vele mogelijkheden, zo is er een landgoed met kinderboerderij, kunt u heerlijk fietsen door de weidse polders en realiseren we een groot park in woonwijk de Verwondering.
Lees meer...

Gemeente
Nieuwkoop

Inwoners
3.970

Nieuwbouwprojecten in Nieuwveen

Wonen op het Noordereiland
Nieuwveen

Prijzen nog niet bekend

Wonen op het Noordereiland, dat klinkt toch al als een vakantieoord? Kom je terug van je werk dan ervaar je hier de rust en ruimte. Heerlijk recreeren en spelen op het Noordereiland. Welkom thuis!

ABONNEREN OP NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen over Nieuwveen